Pühapäeval, 15. septembril on kohvik Novell reserveeritud.

Restoran



Grupimenüüd restoranis Schloß

Menüü nr 1
Peakoka maitsemenüü

Restorani Schloß peakokk Toomas Läätse koostatud 5-käiguline maitsemenüü


Makrell ja tomatijäätis

Kergelt soolatud makrell, tomatijäätis, marineeritud peet, peterselli lameleib

Vasikaliha cappellettid ja must trühvel

Vasikaliha täidisega käsitööpasta, salvei-võileem, rohelise sibula õli, värske must trühvel, parmesan

Kaheksajalg

Grillitud kaheksajalg, oliivi-rosina vinegrett, Rooma salat

Veisesteik

Veisefilee, musta küüslaugu-sibulakreem, mustjuur, rohelise pipra kaste, must trühvel

Malva kook, kumkvaadivaht ja hurmaajäätis

Lõuna-Aafrika päritolu karamelliseeritud ja hõrgu tekstuuriga kook

 

Hind 78 €
Hind koos sobitatud veinidega 118 €



Menüü nr 2

Eesti rohumaaveise tartar

Kodumaine lihaveis, maja tomatikaste, soolatud petersellivarred, peedisibul, munakreem, musta küüslaugu majo, linaseemneõhik

Gröönimaa tursk

Tursa seljafilee, kartulikroket, Savoy kapsas, langustiini bisque kaste, peterselli velouté

Paris-Brest – Pariisi kohvikute klassika aastast 1910

Keedutaigna põhjal kook pralinee ja mascarpone-keedukreemiga

 

Hind 54 €



Menüü nr 3

Vasikaliha cappellettid ja must trühvel

Vasikaliha täidisega käsitööpasta, salvei-võileem, rohelise sibula õli, värske must trühvel, parmesan

Kaheksajalg

Grillitud kaheksajalg, oliivi-rosina vinegrett, Rooma salat

Malva kook, kumkvaadivaht ja hurmaajäätis

Lõuna-Aafrika päritolu karamelliseeritud ja hõrgu tekstuuriga kook

 

Hind 57 €



Menüü nr 4

Kammkarp

Kergelt marineeritud kammkarbiliha, laimi-ponzu marinaad, soolatud petersellivarred, koriander, rohelise sibula õli

Veisesteik

Küpsetatud veisefilee, musta küüslaugu-sibulakreem, mustjuur, rohelise pipra kaste, must trühvel

Malva kook, kumkvaadivaht ja hurmaajäätis

Lõuna-Aafrika päritolu karamelliseeritud ja hõrgu tekstuuriga kook

 

Hind 66 €

 

Kõik grupimenüüd sisaldavad maitsevett, kohvi ja teed.

Grupimenüüd on võimalik tellida seltskonnale, mille suurus on vähemalt 8 inimest. Palume kogu grupile valida sama menüü.

Valitud menüüd on võimalik mugandada sobivaks ka gluteeni- ja/või laktoositalumatusega inimestele ning taimetoitlastele.

Grupimenüü tellimuse palume esitada hiljemalt 5 tööpäeva enne saabumist.

Info ja broneerimine:
+372 646 6078
+372 5681 1644
restoran@schlossfellin.ee

Vegan     Taimne     Gluteenivaba     Laktoosivaba

Liitu Schloss Fellini
sõpraderingiga

Meie sõbrad saavad eelisjärjekorras osa hotelli, spaa ja restorani
ahvatlevatest pakkumistest ja kavandatavatest ettevõtmistest.